Co bij de bakker

Co ritselt alles. Hij mag bij de bakker komen kijken. Dit betekent wel om 03.00 uur op staan. Hij mag niet meewerken, dat snappen we wel. Maar filmen, foto’s en vragen stellen dat kan. Niet te veel, want ze moeten hun quotum halen voor de dag. Het zijn twee broers. Vader van tachtig komt hoogstpersoonlijk elke dag de eerste broden in de eeuwenoude oven plaatsen. Wat een mooie traditie!
Broden

4 Comments

 1. Co H

  april 1, 2015

  Hoi Co, natuurlijk te laat maar toch nog gefeliciteerd. Heb met veel plezier je blog gelezen. Jammer dat het zo nat is ook Spanje kent momenten van overstromingen zo als ik ook mee maakte 2 jaar geleden in Mojacar.
  De gastronomie spreekt mij aan maar 7 gangen truffel is wel over/misdadig. Hoe gaat het met Truffel z’n Spaans.
  Groet Co H

  • admin author

   april 2, 2015

   Dank je Harmen. Ja dat was te veel aan truffel. De hele koelkast rook er ook naar. Ik ga nu Truffel laten speuren naar truffel. Hij vindt het trouwens erg lekker …

 2. Co L

  april 7, 2015

  Ha die .., of moet ik Co zeggen? Ik was vandaag bij de .. en hoorde van je blog en je plannen. Paar weken geleden zag ik je nog en zeg je gewoon niks, muts die je bent!! Hartstikke goed meid om de eerste stappen te zetten op weg naar jullie droom. Volg je hart. Dat is altijd goed.

  Met mij gaat het goed. Het is nog steeds heerlijk om ’s ochtends met een opgeruimd hoofd op te staan. Heerlijk.

  Kus Co L

  • admin author

   april 8, 2015

   Hé die Leo,
   Het was niet het goede moment om dit te vertellen.Trouwens het is hier genieten. Morgen lekker naar de Middelandse Zee.

Share Your Thoughts