Voorbereiding Aragonese route Santiago de Compostela

Voorbereidingen voor onze vijfdaagse tocht zijn in volle gang. Mijn zus en neef die deze tocht meelopen, geef ik via ‘whatsapp’ door wat ze absoluut niet moeten vergeten. We willen lopen van Jaca naar Logrono, dit is de Aragonese route.  Maar ik twijfel of we dit halen qua kilometers.

Voorbereidingen bestaan uit:

  • wandelen met rugzak, waterzak en klein zonnepaneel (merk Goalzero) voor het opladen van onze mobiele telefoons en zaklamp;
  • nieuwe tent opzetten;
  • kopen van lichtgewicht slaapzak, opblaasbaarmatje en extra afritsbroek;
  • route uitstippen en campings, hotels bellen;
  • en heel veel wandelen.

Truffel en me in tentTruffel en schoenenRamon achterzijde met Goalzero

 

 

 

 

 

 

 

En natuurlijk de hondenschoentjes. Thuis allerlei filmpjes bekeken hoe je de maat bepaalt. Voor de prijs van deze schoenen koop ik voor mijzelf ook een paar schoenen. Maar volgens de kenners een must en ook mijn dierenarts vindt het een goed idee.

Dus onder veel bombarie haal ik de doos tevoorschijn. Truffel vind het maar vreemd. Bij elk schoentje die ik aantrek, laat ik um ruiken; geef ik um een aai en daarna een koekje.

En dan naar buiten. Als een springend bokje rent hij achter mij aan. Maar al het begin is moeilijk. Na een paar pogingen om van de schoenen af te komen, loopt hij na een kwartiertje weer normaal.

One Comment

  1. Co L

    mei 3, 2015

    De schoentjes! Daar zijn ze dan eindelijk 🙂

Share Your Thoughts